Suntem o pepinieră cu peste 20 de ani experiență în producerea și comercializarea de material săditor, iar magazinul online este o extensie recentă a acestei afaceri prin care ne dorim să aducem clienților noștri plante de cea mai bună calitate, care să corespundă diferitelor preferințe și nevoi ale acestora. Este o afacere în continuă creștere și dezvoltare și ne dorim ca standardele de calitate ale plantelor livrate să fie printre cele mai înalte. Pentru asta, colaborăm cu distribuitori autorizați atât din țară cât și din străinătate, plantele importate sunt atent selecționate astfel încât să asigurăm un material săditor calitativ, la prețuri accesibile.

Plantele din fiecare comandă sunt selectate cu grijă, astfel încât ele să coincidă ca soi, mărime, culoare și calitate cu dorințele clientului. Expediem doar plante viabile și sănătoase. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că în timpul transportului pot exista stricăciuni minore ale plantelor, ele fiind vii. De asemenea, pentru a asigura prinderea și dezvoltarea durabilă a materialului săditor, recomandăm să se urmeze instrucțiunile de plantare primite în colet.

Cu toate acestea, nu se poate exclude posibilitatea ca plantele să nu corespundă cu ce dorește clientul, situații cauzate din cauza unor probleme tehnice sau ca urmare a unei erori umane. Vă rugăm să verificați conținutul coletului la primire, iar dacă aveți nemulțumiri, să luați legătura cu noi prin una dintre metodele de contact. Întotdeauna vom rezolva eventualele probleme apărute corect, în cel mai scurt timp posibil.

Conform art. 4 din legea 130/2000 ”Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”. În acest caz, valoarea aferentă coletului va fi returnată integral prin transfer bancar.

Vom încerca să furnizăm toate produsele cerute. Acestea sunt însă condiționate de stocurile curente și pot fi retrase în orice moment, inclusiv după ce comanda dumneavoastră a fost plasată. În cazul în care produsele cerute nu mai sunt disponibile sau comanda nu mai poate fi realizată, vă vom contacta în vederea înlocuirii plantelor respective sau soluționarea problemei în alt mod.

Vom face tot posibilul pentru a livra comanda în momentul solicitat de dumneavoastră. Atunci când comanda nu va putea fi livrată la momentul dorit, va fi trimisă la o dată cât se poate de apropiată de cea solicitată, în măsura posibilităților, indiferent dacă este mai devreme sau mai târziu față de momentul solicitat.

Oferim o perioadă de garanție de 30 de zile în cazul plantelor la ghiveci, timp în care ne puteți semnala orice nereguli la materialul săditor achiziționat, prin e-mail la adresa contact@copacei.ro sau la numărul de telefon 0747 327 118, cu poze atașate ale produsului și descrierea problemei, iar noi vom încerca să o soluționăm în cel mai scurt timp. Eventuala înlocuire a produselor neconforme se realizează fără niciun cost adițional.

Pentru plantele livrate când sunt în stadiul de repaos vegetativ, se poate stabili viabilitatea lor prin câteva metode foarte simple, precum:

  • Îndoirea ușoară a crengilor – plantele sănătoase sunt elastice;
  • Cojirea ușoară cu unghia la nivelul tulpinii – plantele sănătoase sunt în general verzi în interior;
  • Culoare bună a scoarței – nu are pete ciudate sau discolorări, culoarea este uniformă iar scoarța nu prezintă răni;
  • Mugurii – se poate observa cu ochiul liber dacă sunt vii sau uscați;

Nu putem oferi garanție în următoarele cazuri:

  • Problemele cauzate de dăunători sau de condiții meteorologice nefavorabile din zona dumneavoastră;
  • Instrucțiunile de plantare nu au fost respectate sau planta a fost manevrata neglijent;
  • Plantele au fost depozitate sau plantate în locuri nepotrivite pentru soiul respectiv;
  • S-au aplicat tratamente fitosanitare necorespunzătoare.