Conform art. 4 din legea 130/2000 ”Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”. În acest caz, valoarea aferentă coletului va fi returnată integral prin transfer bancar.

În cazul în care produsele se deteriorează în timpul transportului aveți dreptul de a refuza coletul (în cazul în care se văd urme clare de distrugere), sau a le returna după deschidere (în cazul în care plantele sunt rupte), fără nicio plată suplimentară.

De asemenea, în cazul în care plantele nu sunt corespunzătoare așteptărilor, aveți dreptul de a le returna în termen de 14 zile.

În oricare dintre aceste cazuri, banii vor fi rambursați în procent de 100% prin transfer bancar.

Înainte de a returna un produs, vă rugăm să citiți condițiile de retur detaliate mai jos:

  1. Produsele nu se returnează fără notificare prealabila;
  2. Vă rugăm să folosiți o cutie de protecție pentru a evita deteriorarea plantelor pe perioada tranzitului, preferabil pe cea în care au venit plantele;
  3. Se returnează și eventualele cadouri care au Însoțit produsul respectiv;
  4. Se returnează în aceeași stare care a fost livrat
  5. Taxele de returnare sunt suportate de Cumpărător;
  6. Adresa de retur este str. Liviu Rebreanu nr. 4, Sălaj, Zalău;
  7. Produsul/produsele returnate în cazul în care prezintă deteriorări și nu mai poate fi comercializat, ne rezervăm dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestora, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.